Het stoplicht staat op groen ten teken dat er nog bezoekers bij kunnen.
Het stoplicht staat op groen ten teken dat er nog bezoekers bij kunnen. Gemeente Amstelveen

Burgemeester op bezoek bij Speelboerderij Elsenhove

3 september 2020 om 15:02 Recreatie

AMSTELVEEN Burgemeester Tjapko Poppens bezocht woensdagmiddag Speelboerderij Elsenhove. De burgemeester kreeg een rondleiding van beheerder Margriet Spierings en Sytkse Romijn, teamleider Natuur- en Milieueducatie (NME). Hij sprak met een medewerker, vrijwilligers en bezoekers.  

CORONA Op 2 juni ging de speelboerderij weer open, aangepast aan de coronamaatregelen. Afgelopen zomer werd de boerderij druk bezocht. “Amstelveen kan trots zijn op zo‘n fantastische speelboerderij als Elsenhove. Ze zijn blij dat ze weer open zijn en kinderen hier weer fijn en veilig kunnen spelen. Binnenkort gaan de educatieprogramma’s voor de scholen weer van start. Compliment hoe medewerkers, vrijwilligers en bezoekers zich hier aan de coronaregels houden”, aldus de burgemeester. 

ELSENHOVE Speelboerderij Elsenhove is een combinatie van een kinderboerderij met een avontuurlijke én een natuurlijke speeltuin, een theetuin en een terras. Er zijn allerlei boerderijdieren en er is veel over natuur, milieu en duurzaamheid te leren. Kijk voor openingstijden en activiteiten op: www.elsenhove.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie