GroenLinks en PvdA voeren gezamenlijk campagne op het Hueseplein in Amstelveen.
GroenLinks en PvdA voeren gezamenlijk campagne op het Hueseplein in Amstelveen. GoenLInks/PvdA

GroenLinks-PvdA Amstelveen sluit campagne zondag af met sprekers en muziek

13 november 2023 om 10:50 Politiek

AMSTELVEEN GroenLinks-PvdA Amstelveen sluit haar verkiezingscampagne zondag 19 november af met een feestelijke bijeenkomst op Uilenstede. De partijen nodigen iedereen van harte uit om daarbij te zijn. Er zijn sprekers en er is muziek. De bijeenkomst begint om 15.00 uur in Il Caffe op Studentencampus Uilenstede.

GroenLinks-PvdA Amstelveen heeft prominente sprekers uitgenodigd. Zo spreekt GroenLinks-Kamerlid Tom van der Lee en Europarlementariër Thijs Reuten (PvdA). Ook zullen de Amstelveense politici Marijn van Ballegooijen (wethouder, PvdA) en Lennart de Looze (fractievoorzitter GroenLinks) terugblikken op de gezamenlijke campagne.

“En als je niet voor de sprekers komt, moet je voor de negenkoppige jazzband komen die zal optreden, Tzigane Jazz uit Utrecht. Het wordt een feest.” aldus campagneleider Simon Lutz (GroenLinks). “De toegang is gratis en iedereen krijgt twee consumptiebonnen bij binnenkomst,” voegt medecampagneleider Norma Elkwwas (PvdA) toe. “En Simon vergeet nog te zeggen dat we na deze campagne veel vertrouwen hebben in een goede uitslag op 22 november. Ons campagne-event met leuke sprekers, swingende band is een ideale opmaat naar de verkiezingen.”

De bijeenkomst vindt zondag 19 november van 15.00 tot 17.30 uur plaats in Il Caffe in Uilenstede.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie