Brasserie Paardenburg
Brasserie Paardenburg google maps

Politiek café VVD met staatssecretaris Eric van der Burg in Brasserie Paardenburg

23 oktober 2023 om 15:00 Politiek

AMSTELVEEN/OUDERKERK De VVD Amstelveen/Ouder-Amstel houdt woensdag 1 november een politiek café naar aanloop van de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november. De partij heeft demissionair staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Eric van der Burg daarvoor uitgenodigd als gastspreker.

Het politieke café vindt plaats van 17.30 tot 19.00 uur in Brasserie Paardenburg in Ouderkerk. De voorzitter van de lokale VVD André van der Sterre zal het welkomstwoord houden en Eric van der Burg zal daarna zijn inleiding houden. Het debat daarna staat onder leiding van Roel Smit, programmamaker en presentator van 1Amstelveen. De ideeën van de VVD voor de vormgeving van het Nederlandse migratiebeleid zijn een centraal thema. Daarnaast zijn ook de andere onderdelen van het verkiezingsprogramma van de VVD ‘Ruimte geven. Grenzen stellen’ onderwerp van gesprek. Iedereen die respectvol in debat wil gaan is welkom.

Het programma is als volgt:
17.15 inloop
17.30 welkomstwoord door de voorzitter
17.40 toespraak Eric van der Burg
17.50 debat onder leiding van Roel Smit
19.00 einde debat, mogelijkheid om na te praten/borrelen

Ook diverse raadsleden en wethouders van VVD Ouder-Amstel en Amstelveen zullen aanwezig zijn. Wie ook aanwezig wil zijn bij dit politieke debat, kan zich hiervoor opgeven bij Victor Frequin (victor.frequin@vpbd.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie