Elisa De Marco krijgt bij haar afscheid bloemen van burgemeester Tjapko Poppens.
Elisa De Marco krijgt bij haar afscheid bloemen van burgemeester Tjapko Poppens. VVD Amstelveen

Elisa De Marco (VVD) stopt als gemeenteraadslid, Arjan Gerritsen is opvolger

2 oktober 2023 om 09:47 Politiek

AMSTELVEEN VVD-gemeenteraadslid Elisa De Marco heeft besloten haar raadszetel per 1 oktober op te geven. Persoonlijke overwegingen zijn de aanleiding geweest voor haar vertrek. De gemeenteraadsfractie van de VVD heeft tot haar spijt afscheid van haar genomen, hoewel de fractie begrip heeft voor haar besluit en daar natuurlijk respect voor heeft. Ze wordt als raadslid opgevolgd door voormalig raadslid Arjan Gerritsen.

“Elisa was een van onze nieuwe talenten in de fractie”, aldus fractievoorzitter Jet Smit. “Ze bracht veel energie en input in en liet zien een warm kloppend hart en talent te hebben voor de publieke zaak, dat gaan we zeker missen”

De vrijgekomen raadszetel van de fractie van de VVD Amstelveen zal ingenomen worden door Arjan Gerritsen, een bekend gezicht in de gemeente en iemand met veel gemeenteraadservaring. Jet Smit: “We zijn blij Arjan weer in ons midden te hebben, door zijn ervaring zal hij ongetwijfeld een vliegende start maken en daarmee is de VVD-fractie weer op volle sterkte.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie