GRoenLinks-fractoevoorzitter Lennart de Looze (lionks) en PvdA-wethouder Marijn van Ballegooijen gaan de toekomstige samenwerking toelichten voor de leden van beide partijen.
GRoenLinks-fractoevoorzitter Lennart de Looze (lionks) en PvdA-wethouder Marijn van Ballegooijen gaan de toekomstige samenwerking toelichten voor de leden van beide partijen. Archief

Pvda en GroenLinks in Amstelveen slaan handen ineen bij verkiezingscampagne

25 augustus 2023 om 10:50 Politiek

AMSTELVEEN De Amstelveense afdelingen van GroenLinks en PvdA gaan samen campagne voeren voor de Tweede Kamerverkiezing die op 22 november gehouden worden. De twee partijen besloten onlangs om op landelijk niveau voor het eerst met één gezamenlijke lijst mee te doen aan verkiezingen. Ook in Amstelveen leidt dat tot nauwere samenwerking, te beginnen in de komende verkiezingscampagne. 

De twee partij-afdelingen  beginnen met een borrel voor de leden van beide partijen. De gezamenlijke ledenborrel vindt plaats op donderdag 31 augustus, in Het Pluspunt aan de Smeenklaan 1. De borrel draait vooral om kennismaking en om elkaar weer te zien. Maar ook lichten de Amstelveense politici Marijn van Ballegooijen (wethouder PvdA) en Lennart de Looze (fractievoorzitter van GroenLinks) de toekomstige samenwerking toe. De leden kunnen door onder andere een Meningenspel reageren op de samenwerking en de komende verkiezingen in november.

De ledenborrel van 31 augustus begint om 20.00 uur, met inloop vanaf 19.45. Alle leden van PvdA en GroenLinks zijn welkom. Toegang gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie