Pedagogisch medewerkers Thari Zijp, Lisa Dijkstra en Desiré van der Laan met Heidy Knol (lnks) en D66-lijsttrekker Floor Gordon (rechts).
Pedagogisch medewerkers Thari Zijp, Lisa Dijkstra en Desiré van der Laan met Heidy Knol (lnks) en D66-lijsttrekker Floor Gordon (rechts). D66 Amstelveen

Groot compliment voor Amstelveense kinderopvang op complimentendag

1 maart 2022 om 15:41 Politiek

AMSTELVEEN Vandaag is het nationale complimenten dag. D66 Amstelveen heeft deze dag aangegrepen om een groot compliment te maken aan het adres van de Amstelveense Kinderopvang. “De kinderopvang is onmisbaar in het leven van kinderen en hun ouders: pedagogisch professionals leggen de basis voor een kansrijk leven van alle kinderen,” licht D66-lijsttrekker Floor Gordon het initiatief toe. 

Alle kinderopvanglocaties in Amstelveen ontvingen deze complimenten per handgeschreven kaart. Floor Gordon en Heidy Knol (nummer 6 op de D66-lijst) brachten de complimenten én een taart persoonlijk over aan de medewerkers van kinderdagverblijf Mirakel. “De kinderopvang is een heel belangrijke maar bescheiden sector. Ondanks pandemie en forse personeelstekorten gaan de deuren elke dag weer open, bedankt pedagogisch professionals dat jullie er zijn om onze kinderen de beste start denkbaar te geven.” aldus Heidy Knol.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie