Van links naar rechts: Yaron van Konigsveld, penningmeester, Bharat Kolk, voorzitter, Marcel Slabbers, secretaris, Nico Wuarbanaran en Wybren Van Haga.
Van links naar rechts: Yaron van Konigsveld, penningmeester, Bharat Kolk, voorzitter, Marcel Slabbers, secretaris, Nico Wuarbanaran en Wybren Van Haga. Aangeleverd

Belang van Nederland doet mee aan gemeenteraadsverkiezingen Amstelveen

2 december 2021 om 15:50 Politiek

AMSTELVEEN Belang van Nederland (BVNL), de nieuwe partij van Tweede Kamerlid Wybren van Haga doet in maart mee met de gemeenteraadsverkiezingen in Amstelveen.

“Er is een lokale afdeling opgericht en we zoeken geschikte kandidaten”, aldus Bharat Kolk, voorzitter van de afdeling BVNL Amstelveen. Met BVNL wil Kolk een klassiek-liberaal geluid laten horen. “Pal staan voor de individuele vrijheid van een ieder, betaalbaar wonen, lagere belastingen en opkomen voor de belangen van ondernemers, die voor de banen moeten zorgen.”

LIJSTDUWER Vanuit Den Haag reageert Wybren van Haga enthousiast over de totstandkoming van de lokale tak in Amstelveen. “Onze kritiek op de landelijke coronamaatregelen van het kabinet slaat aan, dat blijkt wel uit de bijna 300.000 handtekeningen voor onze petitie ‘stop coronadiscriminatie’ en de duizenden leden die wij nu al hebben. Geweldig dat dit in Amstelveen heeft geresulteerd in een lokale afdeling, waarbij ons landelijk bestuurslid en bekend Amstelvener Hans van Tellingen lijstduwer wordt”, aldus de voorman van Belang van Nederland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie