Vooraan: Jacqueline Solleveld en Daniëlle de Kluijver. Daarachter van links naar rechts: Frits Suer, Ferry van Groeningen, Peter Bot, Kitty Huisman, Marga van Herteryck, Pieter Monkelbaan en Ruud Kootker.
Vooraan: Jacqueline Solleveld en Daniëlle de Kluijver. Daarachter van links naar rechts: Frits Suer, Ferry van Groeningen, Peter Bot, Kitty Huisman, Marga van Herteryck, Pieter Monkelbaan en Ruud Kootker. Eigen foto

Fractie BBA brainstormt over de toekomst van Amstelveen

19 juli 2021 om 17:40 Politiek

AMSTELVEEN De fractie van BBA bracht zaterdag 17 juli samen met het bestuur door om te brainstormen over de vraag wat de Amstelveense kiezer in de komende jaren van BBA mag verwachten, wat de nieuwe uitdagingen zijn en hoe te anticiperen op een zich verder ontwikkelend Amstelveen.

Raadslid Ewa Petiet moest thuisblijven. Zij raakte besmet met het coronavirus, waardoor zij in quarantaine ging en vanuit huis haar bijdrage moest leveren. Alles bij elkaar leverde het tientallen ideeën en suggesties op, die nu worden uitgewerkt en eventueel worden opgenomen in het verkiezingsprogramma. De fractie besloot ook, dat op 30 september de algemene jaarvergadering wordt gehouden.

Op de foto vooraan: Jacqueline Solleveld en Daniëlle de Kluijver. Daarachter v.l.n.r.: Frits Suer, Ferryvan Groeningen, Peter Bot, Kitty Huisman, Marga van Herteryck, Pieter Monkelbaan en RuudKootker.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie