Thijs Lindhout in '100% JIJ!'
Thijs Lindhout in '100% JIJ!' Mabel Böhms

Podcastmaker Thuis Lindhout in Schouwburg Amstelveen met ‘100% JIJ!’

4 november 2023 om 08:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Theater- en podcastmaker Thijs Lindhout staat op maandag 13 november in Schouwburg Amstelveen met zijn theatercollege ‘100% JIJ!’ Het is een voorstelling over geluk, verbinding met jezelf en natuurlijk een flinke dosis humor en zelfspot. Het publiek kan zich laten meevoeren door zijn verhaal en zijn muzikale medleys en tussendoor stiekem inzichten krijgen over het eigen leven.

In wereld vol goeroes, coaches en tegeltjeswijsheden is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Thijs Lindhout claimt niet het antwoord te hebben op essentiële levensvragen, maar gebruikt tijdens zijn show zijn eigen zoektocht naar geluk als rode draad. Hij vertelt over het overlijden van zijn moeder, zijn zoektocht naar verbinding met zichzelf en hoe hij spirituele hoogtepunten ontdekt op de meest gekke plekken.

‘100% JIJ!’ is de nieuwe titel van de show ‘Hoe de fuck vind ik geluk?’ waarmee Thijs Lindhout een aantal keer tijdens de coronaperiode heeft opgetreden. ‘100% JIJ!’ is het vervolg op de 100% Inspiratie Show.

Voor meer informatie: schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie