Repetitie van OVA voor 'Titanic -de Musical´. Foto Anniek with Camera.
Repetitie van OVA voor 'Titanic -de Musical´. Foto Anniek with Camera. Anniek with Camera

Musicalvereniging OVA speelt ‘Titanic - de musical’

23 mei 2023 om 09:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN De Amstelveense musicalvereniging OVA speelt op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni driemaal ‘Titanic de Musical’ in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen. De musical gaat over de laatste dagen en uren van het legendarische schip de RMS Titanic en wordt omlijst door prachtige muziek. Bijzonder aan deze uitvoering is dat het orkest bestaat uit 18 muzikanten. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via Schouwburg Amstelveen. 

‘Titanic de Musical’ vertelt het verhaal van de laatste dagen en uren van dit legendarische schip vanuit de ogen van haar passagiers. Het publiek maakt kennis met de luxe van de eerste klas en droomt met de derde klas mee over hun nieuwe leven in Amerika. Ook het personeel van de Titanic komt in de musical aan bod: de stoker, de stuurmannen, de stewards, de piccolo en nog vele anderen. Ook reder Ismay, die geschiedenis wil schrijven maar daarmee kapitein Smith tot wanhoop drijft, en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte, komen voorbij. 

Titanic de Musical is volgens OVA een musical over hoop, liefde en ambitie omlijst met prachtige muziek. De regie is in handen van Martijn Egelmeer en de muzikale leiding in handen van Bas Jongsma. Meer informatie: www.ova-amstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie