De Nederlandse Reisopera - Yevgeni Onegin - 2019
De Nederlandse Reisopera - Yevgeni Onegin - 2019 Foto: Vincent Tulp

Huisfotograaf Schouwburg Amstelveen geeft kijkje achter de schermen

23 februari 2023 om 11:53 Podiumkunsten

AMSTELVEEN De foto-expositie ‘Achter de schermen’ van Vincent Tulp is de komende maanden te zien in de foyers van Schouwburg Amstelveen. Vincent Tulp is de huisfotograaf van Schouwburg Amstelveen en werkt als als theatertechnicus achter de schermen in het theater. Tijdens de op- en afbouw van voorstellingen registreert hij met zijn camera bijzondere composities en opmerkelijke taferelen uit een wereld die normaal gesproken voor het oog van de toeschouwers verborgen blijft. Zijn foto-expositie biedt bezoekers de gelegenheid om ook eens een kijkje áchter de schermen van het theater te nemen.


Vincent Tulp heeft  als theatertechnicus  hijstechniek als specialiteit. Daarnaast is hij werkzaam als docent bij het Instituut voor Audio en Belichtingstechniek en bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Vincent is door de jaren heen uitgegroeid tot huisfotograaf van Schouwburg Amstelveen en heeft zo heel veel mooie foto’s voor én achter de schermen gemaakt.

De foto-expositie is de komende maanden gratis te bezichtigen tijdens openingstijden van Schouwburg Amstelveen. Voor deze tijden www.schouwburgamstelveen.nl/openingstijden


Vincent Tulp. - Foto: Patricia Steur

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie