De debuutbundel van Maarten Bogaers.
De debuutbundel van Maarten Bogaers. Boekscout.nl

Poëziecafé met Maarten Bogaers

15 september 2022 om 14:07 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Het eerste Poëziecafé na de zomerstop is op donderdag 29 september van 19.30 tot 21.00 uur. Singer songwriter Maarten Bogaers komt dan zingen uit zijn bundel ‘Ongehoorde Liedjes’. Met deze bundel waarin een selectie van zijn beste nummers is opgenomen maakte hij zijn debuut. Tijdens het Poëziecafé zingt Bogaers nieuwe ongehoorde liedjes omlijst met passende teksten.

Maarten Bogaers werd in 1966 geboren in Zoetermeer (Zuid-Holland). Vanaf zijn elfde speelde hij gitaar en vanaf zijn zestiende schreef hij teksten. Hij speelde, in verschillende formaties, voornamelijk Nederlandstalig repertoire. Ruim een jaar heeft hij besteed, tijdens zijn dagelijkse treinreis naar Amsterdam, aan het vastleggen van zijn nummers in zijn iPhone. Dit vormde uiteindelijk de basis van de bundel met liedjes. Een bundel die goede recensies kreeg. 

Wie in de zomer ook liedjes of gedichten heeft geschreven, kan ze laten horen tijdens het Poëziecafé in de Bibliotheek. Het thema is vrij. Aanmelden kan via mail naar M.de.Vries@debibliotheekamstelland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie