Acco Tour 2022.
Acco Tour 2022. Pr

Accordeonconcert en toneel voor kinderen in Openluchttheater Elsrijk

19 juni 2022 om 08:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN In Openluchttheater Elsrijk staan op zondag 26 juni maar liefst twee voorstellingen op het programma. Om 11.00 uur begint een accordeonconcert met de naam ‘Acco Toer 2022’. Er treden vijf  verschillende ensembles op. ‘s Middags is het tijd voor toneel voor kinderen met de voorstelling ‘Robbie en Roef’.

De gezelschappen die zondagochtend optreden tijdens de ‘Acco Toer 2022’ zijn: accordeonvereniging AE 2000 uit Hoofddorp, de  accordeonensembles MDA I en MDA II van Platform C uit Amstelveen, het accordeonensemble Tutti van Pier K uit Hoofddorp en het Volksmuziekensemble van Platform C uit Amstelveen.  Het theater gaat om 10.30 uur open en het programma begint om 11.00 uur. De toegang bedraagt 5 euro (met Amstelveenpas 2,50).

ROBBIE EN ROEF Om 15.00 uur begint de voorstelling over  Robbie en Roef. Ze zijn een tweeling. Mensen met oude ogen zien dat meestal niet zo goed, maar voor hen is hier geen twijfel over. Ze hebben dezelfde kleding, een geheime groet, kunnen alle twee goed fantaseren, vinden dezelfde dingen leuk en ze hebben hun eigen taal. Maar is bij tweelingen echt altijd alles hetzelfde? Op hun nieuwe avontuur trotseren ze samen voor het eerst gevaarlijke plekken zoals de leeuwentuin en het bloedhete Saharazand. Maar de tweeling maakt ook voor het eerste kennis met elkaars verschillen. ‘Robbie en Roef’ is een avontuurlijke en fantasievolle voorstelling over verder kijken dan je neus lang is, vriendschap, verbinding én elkaar kwijt raken. Het theater opent om 14.30 uur en het programma begint om 15.00 uur. De toegang bedraagt 5 euro (met Amstelveenpas 2,50).

Het openluchttheater is gevestigd aan De Ruwiellaan 20 (in Park de Ruyschlaan in Elsrijk). Meer informatie: openluchttheaterelsrijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie