Veldhuis & Kemper brengen op 21 en 22 februari de voorstelling 'Hou dat vast'.
Veldhuis & Kemper brengen op 21 en 22 februari de voorstelling 'Hou dat vast'. Bob Bronshoff

Cabaret in trek bij voorverkoop nieuw seizoen Schouwburg Amstelveen

13 juni 2022 om 13:37 Podiumkunsten

AMSTELVEEN De voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is zaterdag van start gegaan in Schouwburg Amstelveen. Vooral voor cabaret was de belangstelling in het eerste weekend van de voorverkoop groot, maar ook de rest van de programmering valt in goede aarde. Met ruim 20.000 verkochte kaarten op de eerste dag van de verkoop spreekt het theater van een mooie start van de voorverkoop.


Cabaret blijft ook dit jaar weer populair. Koplopers komend seizoen zijn onder anderen de voorstellingen van Patrick Laureij, Richard Groenendijk, Veldhuis & Kemper, Daniël Arends en Peter Heerschop. Andere voorstellingen die in trek zijn, zijn die van Lenette van Dongen, prima ballerina Igone de Jongh en Simone Kleinsma.

Ook het concertaanbod doet het goed. Wie bij de tributes ‘Bruce & Wij’, ‘Queen the story’ of ‘Country Roads - John Denver’ wil zijn moet er snel bij zijn, ook kaarten voor de grote Ierse zang- en dansshow ‘An Irish Christmas’ (met dansers van Riverdance) en de kleurrijke revue van Koefnoen gaan hard. 

De Verleiders met Pierre Bokma en Peter Blok voeren de toneeldivisie aan samen met ‘Momentum’, een stuk vol intriges en sabotage met onder anderen Waldemar Torenstra. Ook naar de nieuwe klucht ‘Judeska Airlines’ met Jandino én ‘Zo vader, zo zoon’ van Jon van Eerd kijkt het publiek al uit. Maar de schiuwburg heeft nog meer op hte programma staab. Zo komen Herman van Veen en Freek de Jonge beiden met een nieuwe theatershow en de mannen van Släpstick schotelen in ‘The Roaring Twenties’ een kleurrijke revue aan personages ten tonele.

De voorverkoop van Schouwburg Amstelveen loopt nog tot en met 30 juni. De hele maand juni geldt nog de vroegboekkorting van 10 procent op heel veel voorstellingen. Het volledige programma is te vinden op schouwburgamstelveen.nl


De klucht ‘Judeska Airlines’ van Jandino Asporaat is te zien op 18 maart. - Foto: Ruud Baan

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie