Schouwburg Amstelveen biedt naast bekende namen ruimte voor nieuwe talenten

9 jun, 16:00 Podiumkunsten
Eddie de Blieck/BDU
Dianne Zuidema, directeur van Schouwburg Amstelveen met de brochure voor het nieuwe theaterseizoen.
Dianne Zuidema, directeur van Schouwburg Amstelveen met de brochure voor het nieuwe theaterseizoen.

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen kijkt uit naar het nieuwe theaterseizoen 2022/2023. Schouwburg-directeur Dianne Zuidema heeft een gevarieerd programma samengesteld met cabaret, dans, toneel, muziek, musicals, theatercolleges en jeugdtheater. Als vanouds is er nu ook weer een gedrukte brochure met het nieuwe aanbod verschenen, naast de digitale versie die op de website van de schouwburg staat. “Sommige mensen vinden het fijn om rustig in het aanbod te kunnen bladeren om een keuze te kunnen maken.” Ze roept het publiek daarbij op om ook kaarten voor een voorstelling van jonge makers te kopen. “Die hebben die steun hard nodig in deze coronaherstelperiode.” De schouwburg biedt in het komend seizoen naast bekende namen dan ook ruimte voor nieuw talent.

Dianne Zuidema kijkt met spanning uit naar de kaartverkoop die zaterdag 11 juni om 10.00 uur van start gaat. “Het is spannend om te zien welke voorstellingen aanslaan.” Aan het brede aanbod zal het niet liggen. Op het programma staat onder meer cabaret met bekende namen als Richard Groenendijk, Patrick Laureij, Van der Laan & Woe, Veldhuis & Kemper en Dolf Jansen. “Maar daarnaast is het..

PREMIUM
Afbeelding
Overig 16 aug, 15:50 Amstelveen staat met straatnamen stil bij lokale historie
PREMIUM
Afbeelding
Verkeer en vervoer 9 aug, 14:00 Overleg over extra tramhalte op nieuw bedrijventerrein Amstelveen Zuid
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 aug, 16:00 Gemeente Amstelveen bereidt zich voor op aanvallen op computersystemen
PREMIUM
Afbeelding
Natuur en milieu 1 aug, 14:00 Droogte leidt niet tot drinkwatertekort in Amstelland
PREMIUM
Afbeelding
Overig 24 jul, 11:00 Nieuwe wijkagent Westwijk: Radjin Kalikadien
PREMIUM
Afbeelding
Overig 17 jul, 10:40 Kettinggesprek Matthijs de Jongh

Mis niks, lees alles van Amstelveen


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Amstelveen en omliggende plaatsen met Amstelveens Nieuwsblad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Amstelveens Nieuwsblad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Amstelveen.