Maarten van Rossem.
Maarten van Rossem. Juliette Polak en Fleur Koning

Theatercollege Maarten van Rossem en nieuwe show Pieter Derks in Schouwburg Amstelveen

1 mei 2022 om 08:30 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Maarten van Rossem weet als geen ander de wereld te analyseren. In zijn theaterlezing buigt hij zich over actuele gebeurtenissen en voorziet ze van de nodige historische feitenkennis. Pieter Derks weet het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherpengagement bij de les te houden.

MAARTEN VAN ROSSEM Op donderdag 12 mei analyseert en fileert Maarten van Rossem in Schouwburg Amstelveen met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Een avond leren en lachen met de bekendste historicus van Nederland. Maarten van Rossem is bekend van het televisieprogramma Hier zijn de Van Rossems en als vast jurylid van De Slimste Mens.

PIETER DERKS Pieter Derks werd voor zijn vorige voorstelling ‘Voor wat het waard is’ genomineerd voor de Poelifinario. In zijn nieuwe voorstelling ‘Uit het niets’ stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei in Schouwburg Amstelveen weer helemaal los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

Meer informatie en reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl


Pieter Derks - Lonneke van der Palen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie