Brandweerman Sam live.
Brandweerman Sam live. Wim Lanser

Brandweerman Sam komt naar Amstelveen

Podiumkunsten

AMSTELVEEN De van de gelijknamige televisieserie bekende Brandweerman Sam komt op woensdagmiddag 13 april naar Amstelveen. In de schouwburg is dan de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! De Verloren Piratenschat’ (2+) te zien, waarin Sam in actie komt met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden. 

De voorstelling draait om spannende verhalen die de ronde doen dat een beruchte piraat ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland heeft verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Piratenteams gaat op pad om de felbegeerde schat als eerste te vinden. Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Dat tekent; alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden.

De voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties begint om 16.00 uur in Schouwburg Amstelveen. Voor meer informatie en reserveren: schouwburgamstelveen.nl

i

advertentie