Afbeelding
Copyright Piet-Hein Out

Magic Circus voorspelt sneeuw met Pasen

6 april 2022 om 17:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Magic Circus, het Amstelveense paascircus is weer terug. Waar afgelopen kerstperiode alle circusvoorstellingen van het land afgelast moesten worden, verplaatst Magic Circus gewoon de winter. Het resultaat is de gloednieuwe voorstelling ‘Ho, Ho… HO!’, een hartverwarmend circus met acrobaten en zelfs sneeuw. Van goede vrijdag 15 april tot en met woensdag 20 april live te beleven in Amstelveen bij De Meent aan de Dr. Willem Dreesweg / Melkweg.

‘Ho,Ho… HO!’ slaat niet alleen op de beroemde kreet van de kerstman. Het maant iedereen tot kalmte en betekent ook ‘laat je niet gek maken’ en ‘ho met de waanzin op allerlei gebied’. Magic Circus nodigt met deze titel dan ook iedereen uit om te komen onthaasten.

In hoog tempo volgen zang en dans, acrobatiek en luchtsensaties elkaar op. Van vliegende sleeën tot acrobaten op eenwielers en veelwielers. Daarnaast zijn er ook clowns zonder enge rode neus, maar wel met vergaande humor.

Magic Circus is een circus zoals andere circussen niet durven te zijn. ‘Al jaren favoriet bij moderne gezinnen van nu, dé missing link tussen klassiek circus en te kil modern circus’, meldt het circus. Kaarten zijn online verkrijgbaar via magic-circus.nl. In diverse winkels met een circusposter liggen kortingsbonnen.


De circustent van Magic Circus staat binnenkort in Amstelveen. (Foto: Aangeleverd)


Salim Musa - Copyright Piet-Hein Out

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie