In 'ABBA The Music' brengen een band en vocalisten de bekende hits van de Zweedse supergroep.
In 'ABBA The Music' brengen een band en vocalisten de bekende hits van de Zweedse supergroep. Pr

Familiedrama ‘Festen’ en hits van ABBA in Schouwburg Amstelveen

20 maart 2022 om 16:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen heeft weer diverse uiteenlopende voorstellingen op het programma staan. Op zaterdag 26 maart komen de liefhebbers van het ABBA-repertoire aan hun trekken. In 'ABBA The Music' komen alle wereldhits van de Zweedse supergroep voorbij. Van heel andere orde is het familiedrama 'Festen' dat op zaterdag 2 april op het programma staat. Peter Heerschop bewerkte het script van de filmklassieker, over een familiediner dat door één speech verandert in een slagveld, voor het toneel.

In 'ABBA The Music' worden alle grote hits van de bekende band in een meer dan twee uur durende feel-good show te gehore gebracht door een 10-koppige band en topvocalisten. Op het programma staan natuurlijk 'Waterloo'; de winnende song van het Eurovisie Songfestival in 1974 en wereldhits als 'Mamma Mia', 'Dancing Queen', 'Does your mother know', 'Money Money Money' en 'Knowing me knowing you'. DE voorstelling begint op  zaterdag 26 maart om 20.00 uur.

(Tekst gaat door onder de foto} 


Scène uit het toneelstuk 'Festen'. - Foto: Raymond van Olphen

Het toneelstuk 'Festen' is op zaterdag 2 april om 20.00 uur te zien in Schouwburg Amstelveen te zien. De rollen worden onder meer gespeeld door Peter Heerschop, Han Römer en Vincent Croiset. In het stuk van Thomas Vinterberg komt een familie bijeen voor de verjaardag van vader, als plots de verloren zoon opdraaft. Tijdens het diner houdt hij een onvergetelijke speech, die het familiediner in een klap verandert. In de bewerking van Peter Heerschop gaan humor en drama hand in hand. De mix van cabaret en toneel zorgt er volgens de aankondiging voor 'dat de emoties meedogenloos de zaal in geslingerd worden.'

Voor meer informatie en reserveren: schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie