Simone Kleinsma in haar personalityshow ´Verder'.
Simone Kleinsma in haar personalityshow ´Verder'. Foto: Roy Beusker

Simone Kleinsma en Karin Bloemen in Schouwburg Amstelveen

21 november 2021 om 16:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Twee diva’s uit de Nederlandse theaterwereld maken hun opwachting in Schouwburg Amstelveen. Simone Kleinsma brengt op 27 november haar goed ontvangen personalityshow ‘Verder’. Karin Bloemen kiest in haar theatershow volledig voor de muziek. Ze zingt op 1 december de mooiste nummers van onder anderen Billy Holiday en Aretha Franklin, die voor haar belangrijke inspiratiebronnen zijn.

Simone Kleinsma vertelt op zaterdag 27 november om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren. Daarin heeft ze na het overlijden van haar man Guus Verstraete moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. ‘Om een nieuw begin te maken zal je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws,’ aldus Simone Kleinsma. Haar nieuwe theatervoorstelling werd bejubeld door de pers en kreeg louter 4 en 5 sterren.

Karin Bloemen staat op woensdag 1 december om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen met de Old School Band. Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is en blijft zingen. In haar nieuwe theatershow gaat ze helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Funk, jazz en soul komen in de show allemaal voorbij. Karin Bloemen zingt eigen stukken en covers uit het rijke repertoire van Billie Holiday, Aretha Franklin, Norah Jones en Amy Winehouse.

Voor meer informatie en reserveren: schouwburgamstelveen.nl


Karin Blomen en de Old School Band. - Foto: Rob Becker

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie