Het Kleine Theater brengt een bewerking van het bekende sprookje 'Doornroosje'.
Het Kleine Theater brengt een bewerking van het bekende sprookje 'Doornroosje'. Studio Loerijzer BV

Voorstellingen voor kinderen in herfstvakantie in Schouwburg Amstelveen

10 oktober 2021 om 13:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen heeft in de komende herfstvakantie (16 tot en met 24 oktober) vier voorstellingen voor kinderen op het programma staan. Te zien zijn ‘Rupsje Nooitgenoeg’ (2+), ‘Doornroosje’ (3+), ‘Koning Bowi’ (4+) en Superjuffie (5+). 

KONING BOWI De reeks begint op zaterdag 16 oktober om 14.30 uur met ‘Koning Bowi’.  Hoofdpersoon Bowi gaat voor het eerst naar school en dat valt vies tegen. Thuis kreeg hij wat hij wilde, maar nu moet hij samen spelen en luisteren naar de juf. En hij moet aan tafel zitten met de bazige Robin en Zip. Was hij maar de koning van de klas. Dan gebeurt er iets wonderlijks en Bowi’s droom komt uit.

{DOORNROOSJE] Een bewerking van het bekende sprookje ‘Doornroosje’ is zondag 17 oktober om 14.30 uur te zien. Het verhaal gaat over het lieve meisje Doornroosje dat lang geleden leefde. Een boze fee had gezegd dat ze zich op haar 15de verjaardag zou prikken aan een spinnewiel en zou sterven. Door haar nieuwsgierigheid komt Doornroosje achter het geheim, waardoor het verhaal anders loopt dan hoe de gebroeders Grimm het in 1812 optekenden.

SUPERJUFFIE ‘Superjuffie’ komt  op woensdag 20 oktober naar Schouwburg Amstelveen. De voorstelling begint om 14.30 uur. Als er een dier in gevaar is, verandert hoofdpersoon juf Josje in Superjuffie. Al snel ontdekken haar leerlingen de conciërge haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin. Komt Superjuffies hulp op tijd? 

RUPSJE NOOITGENOEG Een theaterbewerking van het prentenboekje ‘Rupsje Nooitgenoeg’ is op zondag 24 oktober tweemaal te zien in de schouwburg. De eerste voorstelling begint om 13.30 uur en de tweede om 16.00 uur. In een kleurrijke show komt het hongerige rupsje tot leven samen met karakters uit andere verhalen van Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden de kleine bezoekers meegesleept naar een andere wereld. 

 Voor meer info en reserveren: schouwburgamstelveen.nl

Een theaterbewerking van het prentenboekje 'Rupsje Nooitgenoeg' is op 24 oktober tweemaal te zien in de schouwburg.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie