Afbeelding
Sora

Amateurkunst Amstelveen laat zien nog springlevend te zijn op ‘Unlock Festival’

11 september 2021 om 14:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Na anderhalf jaar van culturele lockdown presenteren de Amstelveense amateurkoren, -orkesten en -kunstenaars zich zondagmiddag 19 september tijdens het ‘Unlock Festival’. Dit festival vindt van 12.30 tot 17.30 uur plaats in het openluchttheater in Elsrijk (Ruwiellaan 20).

Het programma begint om 12.30 uur met de publieke opening van de website Amateurkunst Amstelveen (www.amateurkunstamstelveen.nl) door wethouder Herbert Raat. Daarna is er een gevarieerd programma met optredens van verschillende amateurkunstgroepen. Om 13.00 uur speelt het accordeonorkest de Concertina’s. Daarna treden om 13.30 uur de Amstel River Singers op, om 14.00 uur het Harmonie Orkest Amstelveen en om 14.30 uur het Japanse koor Sora (foto). Daarna is er om 15.00 uur een kleine pauze en kunnen bezoekers allerlei versnaperingen in de blokhut van Elsrijk verkrijgen.

GRANDE FINALE Het tweede deel van het programma wordt om 15.30 uur geopend door het Amstelveens Symfonie Orkest. Daarna volgen om 16.00 uur de Musicalvereniging OVA en om 16.30 uur de Slagwerkgroep Bovenkerk met een echt sambaorkest. Ten tenslotte zingt om 17.00 uur het Amstel Gospel Choir. De dag wordt om 17.30 uur afgesloten met een Grande Finale waaraan alle muziekgroepen meedoen en het publiek uitgenodigd wordt om mee te zingen.

INFORMATIEMARKT Aan de zijkant staan ezels van SAKB KunstLokaal met tekenmateriaal en een grote monitor waarop beelden van de website Amateurkunst Amstelveen te zien zijn. De amateurkunstgroepen willen tijdens dit festival laten zien dat ze ondanks de lockdown nog steeds springlevend zijn. Bij de ingang is een informatiemarkt waar de amateurkunstgroepen vertegenwoordig zijn.

Het Unlock Festival wordt georganiseerd door Podium Amateurkunst Amstelveen. De toegang is gratis. Bezoekers hoeven zich niet van tevoren op te geven, maar bij de ingang moeten ze wel zichzelf registreren. De coronarichtlijnen van het RIVM worden gevolgd. Info: amateurkunst
amstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie