Het laatste koekje.
Het laatste koekje. Jean van Lingen

Schouwburg Amstelveen opent seizoen in Openluchttheater Elsrijk met Festival Het Dak eraf

20 augustus 2021 om 07:10 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen opent het nieuwe seizoen op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus met twee dagen vol muziek, cabaret en jeugdtheater in Openluchttheater Elsrijk in Amstelveen.

Het weekend wordt vrijdag 27 augustus geopend door Mike Boddé en The Royal Dutch Scam. Met Celebrating the music of Steely Dan brengen zij een eerbetoon aan de Amerikaanse rockband Steely Dan. Op zaterdag 28 augustus speelt cabaretier Rayen Panday zijn theatershow Trigger twee keer voor een uitverkocht Elsrijk.

Kinderen kunnen zaterdag 28 augustus genieten van Het laatste koekje (3+), een smakelijke slapstick-voorstelling zonder tekst, met veel beweging en humor van het Ministerie van Onverrichter Zake. Victor en Thorsten genieten in hun overvolle huis van hun prachtige theeserviezen. Ze hebben het niet over dat waar je er eigenlijk nog wel eentje van wil. Ze hebben het ook niet over dat wat begint met een K en eindigt op OEKJES. Ze denken er niet aan. En ze dromen er al helemaal niet over!

KAARTVERKOOP ELSRIJK Tickets voor deze voorstelling tussen de bomen kunnen worden geboekt via www.schouwburgamstelveen.nl/elsrijk

KAARTVERKOOP NIEUWE SEIZOEN Voor het nieuwe seizoen staat een rijk en goed gevuld aanbod klaar boordevol grote namen. Bekijk het aanbod op de website van Schouwburg Amstelveen. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.schouwburgamstelveen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie