Scène uit 'De Wondertuin?
Scène uit 'De Wondertuin? Theater Stof

‘Meneer B. vliegt naar de maan’ en ‘Wondertuin’ in Amstelveens Poppentheater

27 juli 2021 om 10:27 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Het Amstelveens Poppentheater heeft komend weekend twee voorstellingen op het programma staan die beide twee keer te zien zijn. Op zaterdag 31 juli staat om 11.00 en om 16.00 uur ‘Meneer B. vliegt naar de Maan’ (4+) op het programma. Op zondag 1 augustus speelt Theater Stof om 11.00 en 16.00 uur ‘De Wondertuin’ (1+).

‘Meneer B. vliegt naar de Maan’ is een voorstelling van Studio Dondersteen. Als Meneer B. op één van zijn slapeloze nachten zijn schuur begint op te ruimen, vindt hij een oude telefoon waarmee hij in contact komt met een maanmannetje. Die laat hem zien dat Meneer B. meer kan bereiken dan hij zelf denkt. Dat hij de kracht in zichzelf kan vinden om zijn droom waar te maken: Een reis naar de maan. Dat is het begin van een hilarisch avontuur op onbekend terrein.

Kleurenpracht In ‘De Wondertuin’ van Theater Stof groeit en beweegt zondag 1 augustus alles mee op het ritme van de natuur. Wanneer de tuinvrouw op een warme dag de tuin bewatert, gebeurt er iets wonderlijks. Wat eerst groot groeide, groeit nu reusachtig. Wat eerst zachtjes bewoog op de wind, lijkt nu te dansen in de rondte. De Wondertuin’ is een muzikale, beeldende voorstelling vol kleurenpracht. 

De toegangskaartjes voor de voorstellingen kosten 9 euro per stuk. Reserveren kan via: info@amstelveenspoppentheater.nl; 020-6450439 of via Whats App 0631958380.

Scène uit 'Meneer B. vliegt naar de Maan'.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie