Afbeelding
Alina Krasieva

Gratis proeflessen bij Platform C op 3 en 4 juli

6 juni 2021 om 15:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Wie de eerste stappen wil zetten op het gebied van muziek of dans en zich daarin wil oriënteren, is van harte welkom in het weekend van 3 en 4 juli tijdens de gratis Proeflessendagen van Platform C | Muziek- en Dansschool Amstelveen. 

Bij Platform C in het stadshart van Amstelveen is er sinds 19 mei weer volop leven in de brouwerij. Muziek- en danslessen op locatie zijn hervat, al zijn deze nog aan enkele beperkingen gebonden. Muziek maken en dansen op muziek zijn bezigheden waaraan iedereen veel plezier kan beleven. Al was het maar voor de ontspanning en afwisseling in het dagelijks leven. En misschien wordt het de opmaat voor een professionele carrière. Punt is: er is zo veel te kiezen en wat past er bij jou? Wordt het viool of gitaar, piano of saxofoon, zang of accordeon, ballet of streetdance? Voordat er definitieve keuzes worden gemaakt, is het verstandig om uit te proberen, te kijken of het ligt. 

De Proeflessendagen zijn een mooie gelegenheid om daarmee aan de slag te gaan. Docenten van Muziek- en Dansschool Amstelveen zijn paraat om alles te vertellen over de kneepjes van het vak, de mogelijkheden en onmogelijkheden. Gratis voor iedereen, maar wel inschrijven.

Muziek- en Dansschool Amstelveen biedt cursussen voor alle leeftijden, met speciale lessen voor de allerkleinsten. Het aanbod omvat een grote verscheidenheid van instrumentale lessen in verschillende genres, zang, muziekproductie, ballet en jazz/streetdance. 

GRATIS PROEFLES Op de website www.platform-c.nu is te zien welke proeflessen er in het weekend van 3 en 4 juli worden gegeven. Deelname aan een proefles is gratis en geheel vrijblijvend, maar kan alleen na inschrijving via het formulier op de website. 

ADVIES Omdat er zoveel keuze is, kan advies van de experts van Muziek- en Dansschool welkom zijn. Bijvoorbeeld voor ouders die nog niet goed weten wat voor hun kind geschikt zou kunnen zijn. Docenten van de Muziek- en Dansschool hebben hierin veel kennis en ervaring, en stellen zich graag beschikbaar als vraagbaak, ook voordat er wordt ingetekend op een proefles. Wie behoefte heeft aan advies, kan een mailtje sturen naar info@platform-c.nu. Bekijk de mogelijkheden op www.platform-c.nu en schrijf je in voor een proefles. Gratis en vrijblijvend.


Foto: Alina Krasieva

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie