Tom Meijer speelt voorstelling via live-stream.
Tom Meijer speelt voorstelling via live-stream. Pr

Bieb brengt online theatervoorstelling voor kleintjes: ‘Coco kan het’

21 februari 2021 om 08:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Theaterduizendpoot Ton Meijer speelt op zaterdagmorgen 6 maart speelt vanuit Bibliotheek Amstelland de nieuwe online theatervoorstelling ‘Coco kan het!’ Deze voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het jaar,geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen. De voorstelling is speciaal gemaaktvoor de Nationale Voorleesdagen 2021.

Het verhaal gaat over Coco die niet mee durft met de andere babyvogels die voor het eerst gaan vliegen. Maar dan gooit haar moeder haar uit het nest en blijkt wat de moeder al lang wist: Coco kan het! 

Ton Meijer is een allround acteur. Op basis van jarenlange ervaring als dramadocent, theatermaker en speler heeft hij eeneigen, vrije speelstijl ontwikkeld. Niets hoeft, veel mag. Hij weet verhalen op zijn eigen wijze over te brengen op jong èn oud publiek.

De theatervoorstelling ‘Coco kan het!’;  is via een livestream te zien op zaterdag 6 maart van 11.00 tot 11.40 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Leden van de Bibliotheek Amstelland betalen 5 euro voor een kaartje en niet-leden 10 euro. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aanmelden kan tot en met zondag 28 februari. Voor meer informatie  over de voorstelling en de kaartverkoop op: debibliotheekamstelland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie