Simone Kleinsma in een fragment uit 'De Belofte'.
Simone Kleinsma in een fragment uit 'De Belofte'. Melle Meivogel

Schouwburg Amstelveen doet mee aan landelijke campagne ‘De Belofte’

30 januari 2021 om 14:09 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen doet mee aan de deze week gelanceerde landelijke campagne ‘De Belofte”. Artiesten en theaters in Nederland dromen daarin van volle zalen en vragen het publiek om met hen mee te dromen. De campagne ‘De Belofte’ heeft de vorm van een podiumkunstwerk en is van start gegaan op droom-mee.nl. 

‘Ook wij zien ons publiek graag weer genieten van een prachtige voorstelling,’ meldt Schouwburg Amstelveen in toelichting op deelname aan de campagne. Het kunstwerk, bestaande uit de column De Belofte van Jan Beuving en een video, gaat over de belofte van een lege zaal, waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. De 400 theaters, podia, festivals en producenten kijken reikhalzend uit naar dat moment. Simone Kleinsma, Jaap van Zweden, Hans van Manen en talloze andere grote namen uit de podiumkunst hebben de handen ineen geslagen om in deze zware tijden een boodschap van hoop uit te dragen.

WINACTIE De sector belooft alvast 400 kaarten voor de bezoekers te reserveren. Als straks de deuren weer helemaal open gaan, maakt het publiek kans om 2 kaarten voor een voorstelling of concert in een volle zaal te winnen. De column, de video en de winactie zijn te vinden op https://droom-mee.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie