Afbeelding
PR

‘Meneer Beer is verliefd!’ op 25 oktober te zien in Amstelveens Poppentheater

19 oktober 2020 om 12:03 Podiumkunsten

AMSTELVEEN In het Amstelveens Poppentheater is zondag 25 oktober om 14.30 uur de voorstelling ‘Meneer Beer is verliefd!’ te zien. 

Beer is verliefd op Hilde, een prachtig berinnetje, maar hij durft het haar niet te vertellen. Beer vindt zichzelf niets bijzonders en veel te gewoon. Misschien kan hij indruk op Hilde maken als hij een dure zonnebril, een mobiel met internet-abonnement en een auto heeft? En zichzelf Meneer Beer noemt? Of als hij Hilde een mooie ketting geeft? Maar daarvoor moet hij wel veel geld lenen bij Meneer Mens. Meneer Beer moet al dat geleende geld natuurlijk ook terug betalen. En dat wordt een probleem. Een probleem dat hij helemaal zelf moet oplossen. Een ding weet meneer Beer straks heel zeker, voor niets gaat de zon op.

De voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar gaat over omgaan met geld, op een originele en aansprekende wijze gevisualiseerd en mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Amstel en Vecht. Toegangsprijs: 9 euro. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl, info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439. Er zijn dertig zitplaatsen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie