Afbeelding
The Forces Sweethearts

Muzikale viering 75 jaar vrijheid in Huis Elsrijk in Amstelveen

13 oktober 2020 om 07:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Openluchttheater Elsrijk viert zondag 25 oktober 75 jaar vrijheid. Vanaf 15.00 uur wordt in Huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138, de bevrijding gevierd met muziek van onder andere Vera Lynn, Doris Day en The Andrew Sisters.

De bekende songs uit de tijd van de bevrijding worden uitgevoerd door The Forces Sweethearts, bestaande uit Saskia Egtberts, Jolien Kistemaker en Barbara de Wit. Zij zingen muziek uit de jaren ‘30, ‘40 en ‘50 van de vorige eeuw. Zij nemen samen met zangeres en pianiste Marie Louise Nelemans en pianist Ed Boekee het publiek mee op een muzikale reis door de tijd geheel in stijl uitgevoerd en afgewisseld met boeiende teksten, mooie gedichten en grappige weetjes. Marie-Louise Nelemans (1990) groeide op in Bavel, en volgde al op jonge leeftijd pianolessen bij Muziekschool De Nieuwe Veste. Naast piano spelen is zingen altijd haar grootste passie geweest. Naast de liefde voor muziek groeide er liefde voor theater, en op haar zestiende ging ze naar de MusicAllFactory in Tilburg, daar kreeg ze musicallessen met specialisaties in zang en spel. 

In Huis Elsrijk worden alle coronamaatregelen van de RIVM in acht genomen. Dat betekent maximaal dertig bezoekers en vooraf aanmelden. Dit kan via de website www.openluchttheaterelsrijk.nl of stuur een mail naar aanmelden@openluchttheaterelsrijk.nl. Mondkapjes zijn verplicht evenals 1,5 meter afstand houden, handen desinfecteren en afmelden bij ziekte.

Pianist Ed Boekee
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie