Afbeelding
Schouwburg Amstelveen

Más Viento Zonda en Ode aan The King of Reggae in Schouwburg Amstelveen

5 oktober 2020 om 12:40 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Rasmusici Eric Vloeimans en pianist Rámon Valle nemen zaterdag 10 oktober om 20.00 uur het publiek een avond mee op de warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt: de Viento Zonda. Eric Vloeimans is misschien wel de meest gelauwerde trompettist van dit moment. In Más Viento Zonda! tovert hij met pianist Rámon Valle warmbloedige Argentijnse ballades en briljante improvisaties tevoorschijn. Een avond die voelt als een warm muzikaal bad.

MARLEY 75 – ODE AAN THE KING OF REGGAE In 2020 is het 75 jaar geleden dat Bob Marley werd geboren. Alle reden dus voor de Rootsriders, een van de beste Bob Marley tributebands ter wereld, om vrijdag 16 oktober om 19.00 en 21.00 uur in Schouwburg Amstelveen de enige echte King of Reggae in het zonnetje te zetten. Marley 75 wordt een spetterende show met de allerbeste songs die hij naliet. Denk aan ‘I Shot The Sheriff’, ‘Get Up, StandUp’ en ‘Is This Love’. Alle klassiekers komen voorbij. Dit wordt een show die liefhebbers van de enige echte King of Reggae zeker niet willen missen.

THEATERAGENDA Donderdag 8 oktober - Back to the Country, terug naar de hoogtijdagen van de country en rock’n’roll; zaterdag 10 oktober - Eric Vloeimans en Rámon Valle, zwoele zomerklanken in Más Viento Zonda!; woensdag 14 oktober - Het Veterstrikconcert (4+), kinderpopconcert met liedjes van Pluk, Kikker en Alfred J. Kwak; woensdag 14 oktober - Margriet Bolding, Theaterprogramma Familie te koop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie