Porgy Franssen en Jacqueline Blom in Tonio.
Porgy Franssen en Jacqueline Blom in Tonio. Foto: Piek

Try out van ´Tonio´ in theater Griffioen

4 januari 2020 om 14:00 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Een try out van het toneelstuk 'Tonio´ naar de gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden is vrijdag 10 januari te zien in theater Griffioen in Uilenstede. De hoofdrollen worden gespeeld door Porgy Franssen en Jacqueline Blom.

De voorstelling gaat over wat het met je relatie doet als je samen het grootst denkbare verlies meemaakt. De indrukwekkende, rauwe bestseller die A.F.Th. van der Heijden schreef over het verlies van zijn 21-jarige zoon Tonio, is nu bewerkt voor theater. In de voorstelling staat de zoektocht van de ouders om samen overeind te blijven centraal. Hoe kun je elkaar vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Waar de moeder uit alle macht probeert om niet weg te glijden in verdriet, bijt de vader zich vast in het verzamelen en vastleggen van feiten. Drijft het verlies de ouders uit elkaar of zijn ze in staat elkaar te troosten? Aanvang 20.30 uut, toegang 22,50 euro.

Voor meer informatie: https://griffioen.vu.nl/voorstelling/seizoen-19-20/porgy-franssen-jacqueline-blom-e-a-tonio-van-afth-van-der-heijden/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie