Roodkapje
Roodkapje Vanessa Wessels

Jeugdtheater en extra films in kerstvakantie in schouwburg

20 december 2019 om 07:30 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen heeft in de kerstvakantie drie jeugdtheatervoorstellingen op het programma staan. Dat zijn 'Peuterfestijn met Woezel & Pip' (2+), 'Roodkapje' (6+) en 'Het meisje met de zwavelstokjes' (3+). Daarnaast zijn er tijdens de kerstvakantie volop jeugdfilms te zien in de cinema in de schouwburg.

´Het meisje met de zwavelstokjes´ (3+) van Het Kleine Theater is zondag 22 december om 14.30 uur te zien in de schouwburg. Het gezelschap geeft een eigen draai aan bekende sprookjes. Dit keer buigt het zich over Andersens winterse sprookje over het meisje dat helemaal alleen in de sneeuw troost en hoop vindt in het afsteken van haar zwavelstokjes.

´Roodkapje' (6+) is zondag 22 december om 15.00 uur te zien. In de voorstelling gaat Fake Vonk in het bos op zoek naar de wolf omdat hij hem wil interviewen. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt hij helemaal niet zo gevaarlijk als ieder denkt. De wolf is aardig en gek op breien. Maar hoe zit het dan met de 7 geitjes? En de 3 biggetjes? En Roodkapje?

Op zondag 29 december staat om 15.00 uur het ´Peuterfestijn met Woezel & Pip en Kikker is verliefd ' (2+) op het programma. Kinderen kunnen daar hun favoriete tv-helden zien. De voorstelling biedt een combinatie van muzikale, interactieve minishows van Woezel & Pip, Kikker, Peppa Pig én Fien & Teun. Na de voorstellingen kunnen de kinderen hun helden ontmoeten en groeten. Voor meer info: https://schouwburgamstelveen.nl/

FILMS Gedurende de kerstvakantie zijn er daarnaast bijna 70 film-voorstellingen met 13 verschillende filmtitels voor jong en oud in de filmzaal en in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen. Zo komen de allerleukste kinderfilms van het moment komen voorbij: ´Mees Kees in de Wolken´, ´Frozen 2´ (NL 2D), 'Buurman & Buurman Experimenteren er op los!', 'Project Gio' en 'Spionnengeheimen' (NL 2D, vanaf donderdag 26 december).

Voor volwassenen zijn zowel als matinee als in de avonduren de volgende 8 films te zien: 'April, May en June 'Downton Abbey', 'Amazing Grace', 'The Good Liar', 'Penoza: The Final Chapter', 'Parasite', 'Hors Normes (The Specials)' rn 'Mi Vida´. Zie https://schouwburgamstelveen.nl/home-cinema voor alle tijden en data.

Roodkapje
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie