Afbeelding
Foto Adobe Stock

Welke accessoires zijn een must-have bij een industriële keuken?

20 november 2023 om 14:20 Partnercontent

Industriële keukens hebben de afgelopen jaren een opmerkelijke populariteit verworven. Met hun kenmerkende combinatie van ruwe materialen en minimalistische ontwerpen zijn ze niet alleen een stijlstatement maar ook een praktische keuze voor verschillende woningtypes.

De industriële keukenstijl is bijna synoniem met loftwoningen. Deze ruimtes, vaak omgebouwde fabrieken of pakhuizen, bieden de perfecte achtergrond voor de ruwe, onbewerkte look van industriële keukens. Hoge plafonds, grote ramen, en open ruimtes zijn ideaal om de industriële elementen zoals zichtbare leidingen en betonnen oppervlakken te benadrukken.Moderne woningen met een minimalistische uitstraling kunnen ook enorm profiteren van een industriële keuken. De strakke lijnen en het gebrek aan overbodige decoratie in zowel moderne huizen als industriële keukens vormen een natuurlijke harmonie. Verrassend genoeg kunnen industriële keukens ook een verfrissende aanvulling zijn op meer traditionele en landelijke woningen. De contrasten tussen het oude en het nieuwe, het ruwe en het verfijnde, creëren een boeiende dynamiek die een uniek karakter aan de ruimte geeft.

Tips voor keukenaccessoires

1. Metalen accessoires, zoals hanglampen, krukken of plankdragers, versterken de industriële sfeer. Houten snijplanken of open schappen bieden een warm contrast met de koude metalen en betonnen oppervlakken.

2. Vintage of retro keukenaccessoires, zoals oude weegschalen, koffiemolens of broodtrommels, passen perfect bij de industriële stijl. Ze voegen een authentiek historisch element toe dat de industriële sfeer versterkt.

3. Open planken en metalen rekken zijn niet alleen praktisch voor opslag, maar ze laten ook de mooie serviezen en keukengerei zien, wat bijdraagt aan de esthetiek van de ruimte.

4. Accessoires gemaakt van beton, zoals plantenpotten of keukenrolhouders, of roestvrijstalen elementen, zoals keukengerei of kranen, complementeren de industriële look.

5. Grote, metalen hanglampen of lampen met een industriële afwerking zijn essentieel in een industriële keuken. Ze bieden niet alleen noodzakelijke verlichting maar zijn ook een belangrijk stijlelement.

Bij het kiezen van accessoires, ga voor items die een ruw en onafgewerkt gevoel geven. Dit kan variëren van handgemaakte keramiek tot gerecyclede materialen.

Op zoek naar een industriële keuken?

Als u overweegt een industriële keuken aan te schaffen, is DB Keukens een uitstekende keuze. Dit komt door meerdere factoren die samen zorgen voor een unieke en bevredigende aankoopervaring.

DB Keukens onderscheidt zich door haar uitgebreide assortiment aan industriële keukens. Het aanbod varieert van strak en modern tot traditionele ontwerpen met een industriële twist, waardoor er voor elke smaak en elke soort woning een geschikte optie is. Dit brede assortiment stelt klanten in staat om een keuken te kiezen die naadloos aansluit bij hun persoonlijke stijl en interieur.

Een ander sterk punt van DB Keukens is de nadruk op maatwerk en persoonlijk advies. Ze begrijpen dat elke klant uniek is, met eigen wensen en behoeften. Daarom luisteren ze aandachtig en bieden ze maatwerkoplossingen, wat resulteert in keukens die perfect passen bij de individuele stijl en ruimte van de klant.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn fundamentele waarden bij DB Keukens. Ze gebruiken hoogwaardige, duurzame materialen, en besteden veel aandacht aan elk detail van de keuken. Dit betekent dat klanten een keuken krijgen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebouwd om de tand des tijds te doorstaan.

De installatie van de keuken is een ander aspect waar DB Keukens in uitblinkt. Hun ervaren en professionele monteurs zorgen voor een vakkundige en zorgvuldige installatie. Dit hoge niveau van vakmanschap verzekert dat elke keuken perfect wordt geplaatst, met aandacht voor elk detail.

Klanttevredenheid en service zijn kernaspecten van de bedrijfsfilosofie van DB Keukens. Ze bieden uitstekende klantenservice, van het eerste contact tot lang na de installatie van de keuken. Deze benadering zorgt voor een zorgeloze ervaring voor de klant, waarbij tevredenheid altijd voorop staat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie