Afbeelding
Foto: Alamy

Praktische mannencadeaus waar ze wél blij mee zijn

14 september 2023 om 11:13 Partnercontent

Mannen en cadeaus, het is in veel gevallen een lastig ding. Het ene cadeau is weer te duur, en met andere dingen zijn ze vaak gewoon niet zo blij. Om nu altijd met een sterke fles drank aan te komen zetten is natuurlijk ook niet bevorderlijk voor de gezondheid, maar een fruitmand straalt ook weer uit alsof je iemand beterschap wenst. Kortom, het is een dilemma. Wat wel een goed idee is? Lees snel verder. 

Praktische inslag

Waar een vrouw waanzinnig blij kan zijn met een dure bodylotion of geurkaars, geldt dit voor de gemiddelde man niet. Zij houden van de douchegel van hun vertrouwde merk en een kaars steken ze wel aan, maar dan alleen met kerst. Daarom zijn praktische cadeaus een betere keuze. Dit is niet nieuw en bij veel mensen al bekend. Maar de clichés komen hier helaas wel vaak om de hoek kijken. Zo zijn de sokken die de gemiddelde man in zijn leven heeft gekregen niet meer op één hand te tellen. Dus een cadeau met een praktische inslag is een goed idee, maar dan wel het liefst met een originele twist. 

De trots 

Wat de trots is van veel mannen? Hun auto. Deze is zorgvuldig uitgezocht en er is wellicht hard voor gespaard. Een praktisch cadeau wat dit ten goede komt is dan ook een aanrader. Nu is een nieuwe auto geven natuurlijk ver boven budget, maar een gratis behandeling in bijvoorbeeld een wasstraat in Almere of een wasstraat in Rotterdam zal met veel liefde ontvangen worden. Deze wasbeurten zijn net iets meer dan de gemiddelde wasbeurt en daardoor ook net iets prijziger. Iets wat de gemiddelde man er wellicht zelf niet aan uit zou geven, maar wanneer het een cadeau is blij zal omarmen.  

Gadgets

Andere opties zijn bijvoorbeeld een leuke gadget die een innovatie oplevert, zoals een slimme deurbel of verlichting. Alleen al met de installatie en het uitzoeken van de technologie is een man uren zoet en dat geeft uiteindelijk een voldaan resultaat. Deze gadgets zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Ook een gadget voor de auto is iets wat veel mannen leuk vinden. Wanneer we zo de balans op maken is de keuze eigenlijk ook wel reuze.

Kortom, een cadeau wat praktisch is maar ook een mooi resultaat levert is iets waar de gemiddelde man zeer blij van wordt. Wanneer je deze twee aspecten in een cadeau weet te combineren kun je er zeker van zijn dat jij goed zit met je cadeau. Veel succes met uitzoeken! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie