Afbeelding
Foto: Pexels

Oppassen als bijbaan: waarom Charly Cares de beste keuze is

26 april 2023 om 11:25 Partnercontent

Als student of scholier ben je altijd op zoek naar een bijbaan die niet alleen goed betaalt, maar ook leuk is om te doen. Oppaswerk is een populaire optie, omdat het flexibel is en je vaak bij gezinnen thuis werkt. Oppaswerk gezocht Tilburg of waar dan ook is altijd een relevante vraag! Maar waar vind je betrouwbaar oppaswerk en hoe zorg je ervoor dat je goed betaald krijgt? Even een briefje ophangen in de supermarkt of reageren op vragen via de socials kán, maar dan weet je nooit of je op een veilige plek terechtkomt. En in deze tijden met nare berichten in de media gaat jouw veiligheid voor!

Flexibel en leuk oppaswerk

Oppassen via Charly Cares is een geweldige bijbaan voor studenten en scholieren. Het is flexibel, omdat je zelf kunt bepalen wanneer je beschikbaar bent. Je geeft je beschikbaarheid door via de app en gezinnen kunnen je dan boeken op de momenten dat jij beschikbaar bent. Dit betekent dat je oppaswerk Den Bosch perfect kunt combineren met je studie of school.

Daarnaast is oppassen via Charly Cares ook nog eens hartstikke leuk om te doen. Je werkt met kinderen en helpt gezinnen om een avondje uit te gaan of om een afspraak te maken. Je speelt spelletjes, leest voor en zorgt ervoor dat de kinderen veilig en gezellig de dag of avond doorkomen. Dit geeft niet alleen veel voldoening, maar het is ook nog eens gezellig.

Betrouwbaar oppaswerk

Het vinden van betrouwbaar oppaswerk kan een uitdaging zijn. Veel ouders zijn op zoek naar een betrouwbare oppas, maar hoe weet je zeker dat je bij een betrouwbaar gezin terechtkomt? Charly Cares biedt hier de oplossing. Alle gezinnen die via Charly Cares oppaswerk boeken, worden gescreend voordat ze toegang krijgen tot de app. Dit betekent dat je als oppas altijd weet dat je bij een betrouwbaar gezin aan het werk bent.

Het is ook fijn om te weten dat Charly Cares ook ondersteuning biedt tijdens het oppassen. Mocht er iets gebeuren waar je als oppas geen raad mee weet, dan kun je altijd contact opnemen met de oppas support van Charly Cares. Zij staan 24/7 voor je klaar om je te helpen en te ondersteunen.

Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Oppassen via Charly Cares biedt ook veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld een EHBO-cursus volgen via Charly Cares, zodat je weet wat je moet doen in geval van nood. Daarnaast kun je ook deelnemen aan workshops en trainingen, zodat je je oppasvaardigheden kunt verbeteren en nog meer plezier uit je oppaswerk kunt halen. Charly Cares biedt ook regelmatig bijeenkomsten en evenementen aan voor oppassers. Hier kun je andere oppassers ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Ook kun je hier tips en tricks leren om je oppaswerk nog beter te kunnen doen. Dit zorgt voor een gezellige en leerzame ervaring.

Hoe word je een oppas bij Charly Cares?

Het is heel makkelijk om je aan te melden als oppas bij Charly Cares. Je kunt je aanmelden via de website of via de app. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens en oppaservaring in en stuur je een kopie van je ID-bewijs en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) op. Charly Cares screent vervolgens jouw profiel en nodigt je uit voor een persoonlijk gesprek. Na dit gesprek kun je direct aan de slag als oppas bij Charly Cares.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie