Afbeelding
Foto Alamy

De baan die je op het lijf is geschreven vind je bij BaanBereik

13 januari 2023 om 08:24 Partnercontent

Met een persoonlijke aanpak en een brede kennis van de regionale markt, is BaanBereik dé partner voor het efficiënt en snel leveren van professionals op elk niveau. Dankzij de optimale dienstverlening op het gebied van uitzenden, werving & selectie, detacheren en opleiden, zijn opdrachtgevers met vacatures in Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar en andere plaatsen in Noord-Holland verzekerd van flexibiliteit zonder risico’s. Daarbij dienen de kernwaarden resultaatgericht, plezier en persoonlijk als moreel kompas. ‘Bij BaanBereik streven we naar tevreden opdrachtgevers, werkzoekenden en medewerkers. Alleen op die manier bereiken we de juiste match. Ook streven we naar plezier. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd om samen de successen te vieren. Wat we ook als vereiste zien binnen de samenwerking is persoonlijk contact’, vertelt directeur/eigenaar Annemiek van Leeuwen.

‘Daarom nemen we alle tijd om zowel de klant als de werkzoekende te leren kennen. We plaatsen een kandidaat niet alleen op het functieprofiel, maar ook op zijn persoonlijkheid. Ook iemands karakter moet bij een organisatie passen. Er is veel ruimte voor persoonlijk contact doordat wij op regionaal niveau actief zijn’, zegt directeur/eigenaar Mona Roorda.

Vacatures voor starters en ervaren professionals 

Of werkzoekenden nu aan het begin van hun loopbaan staan of al een mooie carrière hebben opgebouwd, zij hebben ongetwijfeld hun specifieke specialismen en voorkeuren. BaanBereik heeft een netwerk dat zich uitstrekt van de regio Hoorn richting de contreien van Alkmaar naar heel Noord-Holland en heeft vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard. Er zijn daarom vacatures in overvloed in tal van verschillende branches. Annemiek: ‘Bij BaanBereik focussen we ons op vacatures binnen de Office, de Techniek en de Bouw, maar ook binnen branches zoals de Zorg, de Horeca en het Gemeentelijk Domein, hebben we allerlei interessante vacatures. Als je bij ons komt solliciteren, ligt Noord-Holland dus compleet aan je voeten.’  

Altijd de juiste kantoorbaan binnen bereik

Ook gemotiveerde professionals die op zoek zijn naar een nieuwe baan binnen een kantooromgeving zijn bij BaanBereik aan het juiste adres. Bij de organisatie zijn bijvoorbeeld altijd mooie vacatures voor administratief medewerker te vinden. Er zijn administratie-vacatures in allerlei branches en op verschillende niveaus. Dat is ook exact wat een administratieve baan zo dynamisch maakt. Bovendien voert een administratief medewerker een groot aantal werkzaamheden uit. Er is dus geen dag hetzelfde. Mensen die beschikken over goede kennis van Microsoft Office en de belangrijkste programma’s zoals Outlook, Excel en Word, de Nederlandse taal goed in woord en geschrift beheersen en een klantvriendelijke en teamgerichte collega zijn, zijn de juiste kandidaten voor de vacatures van administratief medewerker.

Mona en Annemiek: ‘Mensen die enthousiast zijn kunnen zich verdiepen in het uitgebreide aanbod aan vacatures in Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn en andere plaatsen. Team office nodigt hen uit om kennis te maken op een van de vestigingen in Zwaag of Heerhugowaard. Daar nemen de intercedenten alle tijd om werkzoekenden goed te leren kennen en gaan ze op zoek naar de perfecte vacature die iemand op het lijf is geschreven.’   

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie