Afbeelding
Foto door Tembela Bohle

Hoe begin je met wedden op voetbal?

6 oktober 2022 om 10:39 Partnercontent

Als je op zoek bent naar een manier om je online te vermaken, dan kom je al snel uit op het gokken op voetbalwedstrijden. Een erg leuke, makkelijke bezigheid die je met geluk ook geld kan opleveren. Het inzetten op wedstrijden kan op elke locatie die maar een internetverbinding heeft. Wil je dus gaan reizen en je tegelijkertijd vermaken en met geluk zelfs leuke winsten te behalen? Kijk dan eens naar het inzetten op wedstrijden in verschillende voetbalcompetities. Als je dit al hebt gedaan en je hebt besloten dat je daadwerkelijk wilt gaan wedden, dan moet je echter nog wel wat werk verrichten. Dit werk zit hem dan vooral in het doen van research. Die research willen wij makkelijker voor je maken. Dit doen we door je in één blog, te weten deze blog, te vertellen hoe je begint met het gokken op voetbal. Als je er klaar voor bent, beginnen we graag met de eerste tip die je in staat stelt een goed beginnetje te maken. 

Het vinden van een goede bookmaker

Allereerst is het tijd om een bookmaker te vinden. Een bookmaker is een platform waar je geld kunt gaan inzetten op de wedstrijden. Er zijn online vele bookmakers te vinden, maar niet elke bookmaker is legaal, betrouwbaar of makkelijk te gebruiken. Daarom kun je beter kijken naar de top bookmakers. Hier vind je de beste bookmakers waar je in Nederland gebruik van kunt maken. Deze objectieve website maakt gebruik van verschillende algoritmes om de waarde van een gokplatform te bepalen. Deze waarden worden, zonder enige subjectiviteit, geïnterpreteerd en vervolgens gerangschikt. Wat het resultaat is? Een lijst waar je alle goede bookmakers, inclusief een overzicht van alle voorwaarden die ze hanteren. Je ziet dus in één oogopslag welke bookmaker je kunt gebruiken, wat voor bonus je bijvoorbeeld krijgt en ga zo maar door. Lekker makkelijk, toch? 

Welke competitie?

Dan moet je gaan beslissen welke competitie je volledige aandacht verdient. Dit is omdat je je dan volledig moet gaan richten op die competitie en alle factoren die hiervoor belangrijk zijn. Welke teams de laatste tijd goed presteren, wat de kansen zijn voor winst van team X en verlies van team Y, welke speler laatst een transfer heeft gemaakt naar een andere club, welke speler geschorst is en welke opstelling er wordt gehanteerd, en ga zo maar door. Als je op meerdere competities gaat letten, dan wordt dit een onbegonnen werk en kun je je daardoor minder goed verdiepen in bepaalde factoren die belangrijk zijn om een kans af te wegen. Dat is namelijk wat je doet; niet gokken, maar zorgvuldig je kansen afwegen en op basis daarvan een beslissing maken. 

Plan

Dan is het tijd om een plan te maken. Wat zijn je kansen, hoeveel kun je per beurt inzetten, hoeveel je achter elkaar kunt verliezen, hoeveel je uiteindelijk winst maakt over een x aantal inzetten en ga zo maar door. Als je dit in kaart brengt, een plan maakt en je hieraan houdt, is de kans groter dat je uiteindelijk geld zult verdienen. Zo zul je minder snel horen bij de grote groep die geld verliest, en sneller bij de winnaars van de game. 

Houd je hoofd koel

Als laatste is het belangrijk om je emoties er buiten te houden. Denk niet aan wat de wedstrijden en de spelers je verschuldigd zijn, maar simpelweg aan wat je moet doen om geld te verdienen. Gelijk hebben maakt dus niet uit, zet je emoties en je ego aan de kant. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie