Afbeelding
Foto door form PxHere

De meest opvallende baantjes in onze hoofdstad

20 september 2021 om 08:26 Partnercontent

In Noord-Holland zijn er enkele prachtige grote steden. De twee meest bekende steden zijn toch wel Amsterdam en Haarlem. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en Haarlem van Noord-Holland. Als je in deze omgeving woont, heb je erg veel baanmogelijkheden. Er zijn in deze steden namelijk diverse grote bedrijven gevestigd die op zoek zijn naar gemotiveerd personeel. Naast een aantal eentonige banen zijn er ook zeer opvallende banen. In dit artikel beschrijven wij de meest opvallende baantjes in Haarlem!

Zoek de drukte op en ga aan de slag als medewerker in een bakker!

Zeer waarschijnlijk ben je niet voor niks in of in de buurt van de grote en drukke stad Haarlem gaan worden. Als je net als vele anderen houdt van de drukte, dan is een baantje in de binnenstad echt iets voor jou. Een zeer uitdagende baan waarbij je moet kunnen presteren onder druk, is als wanneer je gaat werken bij een bakker in Haarlem. Je start de dag relatief vroeg en dient klanten naar tevredenheid te bedienen. Daarnaast heb je het geluk om te genieten van het lekkerste brood en bouw je veel mensenkennis op.

Ga aan de bak in de horeca

Vrijwel elke horeca onderneming heeft geleden onder de gevolgen van het coronavirus. Afgelopen jaar zijn er daarom ook erg veel mensen hun baan kwijtgeraakt. Het gros van deze mensen is ergens anders gaan werken. Nu er langzamerhand weer meer mag in ons land en de horecabedrijven de deuren openen, is er sprake van een personeelstekort. Een uitdagende baan in de horeca kun je nu bij diverse bedrijven krijgen. Kijk naar welke horeca vacature Amstelveen bij jou past en solliciteer!

Zorg ervoor dat kinderen zich thuis veilig voelen

Er zijn helaas in Nederland erg veel kinderen die zich thuis niet op hun gemak voelen. Niet elk kind durft hiermee naar buiten te komen en dat maakt het soms lastig. Echter, de veiligheid van een kind mag nooit in gevaar komen en mensen in de omgeving dienen scherp te zijn. Vanuit de omgeving worden onveilige situaties vaak ook opgemerkt en gemeld aan medewerkers van Veilig Thuis. Als jij kinderen in nood wilt helpen en er graag alles aan doet om een veilige thuissituatie te creëren, dan is werken bij Veilig Thuis echt iets voor jou. Via diverse kanalen kan je bij een vacature van Veilig Thuis komen. De meest eenvoudige manier is toch wel via werkzoeken.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie