Afbeelding
Vakantiehuis huren in Frankrijk

Veilig vakantie vieren vanuit een vakantiehuis in Frankrijk

11 januari 2021 om 11:55 Partnercontent

De winter is in volle gang en dat betekent dat de dagen kort zijn en het weer overwegend guur en koud is. Dat doet iedereen verlangen naar de zon én naar vakantie. Dat komt ook doordat we een bijzonder jaar achter de rug hebben. En nog steeds zijn we daarvan niet gevrijwaard. Maar dat hoeft het boeken van een vakantie voor de zomer van 2021 absoluut niet in de weg te staan. Want er zijn ontelbaar veel mooie plekken met luxe accommodaties waar je veilig vakantie kunt vieren. In het bijzonder in la douce France. Wil je ook een vakantiehuis huren in Frankrijk? In dit artikel inspireren wij je alvast met diverse mogelijkheden.  

Luxe uitvalsbasis 

Dat Frankrijk alles heeft om een vakantie helemaal compleet te maken, is natuurlijk geen nieuws. Jaarlijks ontvangt het land ontelbaar veel toeristen uit alle windstreken. Ook onder Nederlanders is het land zeer geliefd. Of je nu van het strand houdt, wandeltochten over het platteland wilt maken, wilt hiken in de bergen, kunst en cultuur wilt snuiven of een liefhebber van watersport bent; Frankrijk biedt het je allemaal! Om elke dag bruisende activiteiten te ondernemen, zoek je natuurlijk een fijne uitvalsbasis die van alle gemakken is voorzien. Vakantiehuizen zijn aanzienlijk in populariteit gestegen sinds COVID-19 ons leven ingrijpend heeft veranderd. Dat is niet verwonderlijk, omdat je daar de beschikking hebt over eigen sanitaire voorzieningen, een keuken en veelal ook over een eigen tuin met een zonnig terras.

Zwemmen in alle privacy 

Een van de hoogwaardige ketens met vakantievilla’s op prachtige vakantieparken is FranceComfort. De parken bevinden zich verspreid over Frankrijk in de Provence, Languedoc, Poitou-Charentes en Aquitaine-Gironde. Je vindt er vakantiehuizen voor vier, zes en acht personen. Iedere villa is van alle gemakken voorzien, waaronder: satelliet-tv, WiFi, een wasmachine, een droger en een vaatwasser. In sommige vakantiehuizen heb je zelfs de beschikking over twee badkamers. Heb je kinderen die graag in het water spelen en wil je zwemmen in alle privacy? Kies dan voor een vakantiehuis met privé zwembad in Frankrijk. Want ook die zijn op diverse parken van FranceComfort te boeken. Je maakt er een frisse start van de dag met een heerlijke ochtendduik en vindt er verkoeling op een warme zomerdag.

Coronagarantie  

De vakantieparken zelf zijn ook ruim opgezet en bieden je daarom alles voor een corona-proof verblijf. Daardoor kun je tevens met een gerust hart gebruik maken van de vele faciliteiten, zoals de tennisbaan, het speelveld en het restaurant. Voor de jonge vakantiegangers is er in het hoogseizoen een gezellige kidsclub. Wat het boeken van een vakantie bij FranceComfort extra aantrekkelijk maakt, is de coronagarantie. In het geval dat de streek waar je hebt geboekt code oranje of rood krijgt, ontvang je je geld terug. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie