Afbeelding
Powerbank

Powerbanks als relatiegeschenk

28 februari 2020 om 12:01 Partnercontent

Handige relatiegeschenken alsmaar populairder
Zeker in een tijd waarin het aanmeten van een gezonde levensstijl steeds belangrijker wordt, zijn relatiegeschenken in de vorm van eten en drinken vrijwel volledig passé. De enorme dozen vol etenswaren en alcoholische dranken kennen een dalende afname bij leveranciers. Hoe mooi een fles wijn of doos chocolade er ook uitziet, steeds minder werknemers zitten te wachten op een caloriebom als cadeau. In plaats daarvan lijken praktische relatiegeschenken populairder. Het verband met mobiele bereikbaarheid en de toename van draagbare devices wordt dan ook snel gemaakt door werkgevers. Hier spelen zij slim op in, door het geven van gadgets voor de telefoon. Vaak zijn dat artikelen die iedereen wel kan gebruiken en waar we er niet genoeg van in de kast kunnen hebben liggen. Zo heeft ook de rest van het gezin iets aan het cadeau van de baas, en wordt de naamsbekendheid verder verspreid.

Powerbanks als relatiecadeau
Een voorbeeld van zo'n praktisch relatiegeschenk is de powerbank. Daar is weinig persoonlijks aan, toch blijkt het een van de meest populaire gadgets onder werknemers. Naast het praktische aspect van deze draagbare oplaadtool, is het wellicht persoonlijker dan je in eerste instantie zou denken. Zo bestaat de mogelijkheid om uw eigen logo, een naam of een persoonlijke boodschap op het object te laten zetten. Het bedrukken van powerbanks wordt alsmaar populaider. De reden? Functionaliteit en een persoonlijke noot worden gecombineerd. Daarbij kan een lege telefoon niet meer als excuus worden gebruikt bij onbereikbaarheid, al is dat natuurlijk meer een humoristische knipoog vanuit de werkgever.

Beroerde kwaliteit betekent beroerde reclame
Er worden steeds hogere eisen gesteld aan hetgeen dat weggegeven wordt, niet alleen bij werknemers. "Zeker tegenover zakenrelaties is een relatiegeschenk van slechte kwaliteit de grootste misser. Het is dan ook zaak om bij de juiste leverancier te bestellen, zodat je verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit", weten de experts van Maxilia, een van de meest ervaren leveranciers van onder andere relatiegeschenken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie