Yvette van Boven en Teun van de Keuken brengen de theaterspecial 'Etenstijd – Live' in Schouwburg Amstelveen.
Yvette van Boven en Teun van de Keuken brengen de theaterspecial 'Etenstijd – Live' in Schouwburg Amstelveen. Pr/Schouwburg Amstelveen

‘Etenstijd - live’ en ‘avondje doemdenken’ in Schouwburg Amstelveen

8 oktober 2023 om 14:00 Overig

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen heeft vlak na de aftrap van het nieuwe theaterseizoen nog een aantal voorstellingen bijgeboekt. Zo zijn de journalisten Yvette van Boven en Teun van de Keuken met de theaterspecial ‘Etenstijd – Live’ op zondag 12 november te zien in het theater. Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk komen op dinsdag 12 december naar Amstelveen met “De Eindejaarsshow’.

Teun van de Keuken en Yvette van Boven spreken in hun podcast ‘Etenstijd’ hun lievelingskost. Daarnaast komen een spannende, of juist doodgewone ingrediënten en zaken die uiteenlopen van een praktisch keukenapparaat tot horeca-ervaringen en kooktips aan bod. ‘In Etenstijd - Live’ maken ze een extra lange, live-opname met extra veel tips, eetervaringen, kookplannen en vragen uit de zaal. 

BOEKESTIJN EN DE WIJK

Boekestijn en De Wijk komen op dinsdag 12 december naar Schouwburg Amstelveen met hun Ëindejaarsshow´. Ze kijken terug op ruim een jaar oorlog en vooruit naar wat ons te wachten staat in een wereld die anders zal zijn dan we hadden gedacht en gehoopt. ‘Een avond doemdenken voor de hele familie,’ aldus de aankondiging.

MARCEL VAN ROOSMALEN EN EVA HOEKE

De schouwburg heeft ook een extra voorstelling van ‘Zandweg 17, Wormer’ van Marcel van Roosmalen en Eva Hoeke bijgeboekt voor donderdag 21 maart. De voorstelling gaat over de verhuizen van de twee van hun bovenwoning in Amsterdam naar een oude schoolmeesterswoning in Wormer, middenin het dorp. ‘Eindelijk ruimte’, denkt Marcel. ‘Grappig, terug naar huis’, denkt Eva. Maar daar komen ze al snel op terug. Een voorstelling over misverstanden, buren, barbecueën en altijd wind tegen. De voorstelling is ook te zien op donderdag 18 januari.

TEUN VAN DEN ELZEN

Tot slot heeft de schouwburg de voorstelling ‘Meer kan ik er niet over zeggen’ van cabaretier Teun van den Elzen ingeboekt voor donderdag 18 april. Teun van den Elzen won het Groninger Studenten Cabaret Festival, schrijft voor Dit was het nieuws, is columnist bij Spijkers met Koppen, speelde op Lowlands en studeerde intussen cum laude af als politicoog.

Voor meer informatie: schouwburgamstelveen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie