Dichter Hans Breuker en Remco Houtepen van boekhandel Libris Venstra met de nieuwe gedichtenbundel 'Amstelveense Nachten'.
Dichter Hans Breuker en Remco Houtepen van boekhandel Libris Venstra met de nieuwe gedichtenbundel 'Amstelveense Nachten'. Aangeleverd

Gedichtenbundel ‘Amstelveense Nachten’ met humor en drupje cynisme

7 mei 2023 om 09:00 Overig

AMSTELVEEN Hans Breuker kondigt met trots de publicatie aan van de gedichtenbundel “Amstelveense Nachten”. Deze verzameling van 31 gedichten geeft volgens hem inzicht in het Amstelveen van 2023. Met humor en een drupje cynisme beschrijft hij zijn liefde voor Amstelveen.

“Ik wilde mijn leven laten zien, mijn liefde voor mijn geboortestad en bijdragen aan het vergroten van het cultuuraanbod,”zegt Hans beuker over zijn debuut. “De gedichten vlogen uit mijn pen en ik ben ontzettend trots dat ik zoveel hulp kreeg bij de crowdsourcing-actie waardoor de publicatie mogelijk werd.”

Breuker dicht in de bundel op eigen wijze over de subtiliteiten van het dagelijks leven. Van samen televisie kijken scrollend op de telefoon, tot groots borrelen met vrienden, de jeugd en ‘intermittent moederschap’. Zijn observaties zijn zowel romantisch als licht kritisch en zullen volgens hem zeker een snaar raken bij lezers van alle leeftijden en achtergronden. Inmiddels zij er al meer dan 500 verkochte bundels, zo laat hij weten.

Om de bundel toegankelijk te maken voor een breed publiek, is “Amstelveense Nachten” onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel Libris Venstra aan het het Stadsplein en boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg. Daarnaast is de bundel ook online beschikbaar via www.hansbreuker.com


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie