EdB

Amstelveens Nieuwsblad heeft nu ook een eigen app

12 april 2023 om 07:00 Overig

AMSTELVEEN het Amstelveens Nieuwsblad heeft nu ook een eigen app. Daarmee kunnen inwoners via de mobiele telefoon, iPad of tablet nóg beter op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Amstelveen. De app is gratis te downloaden.

Een nieuwsapp stond al lange tijd hoog op het wensenlijstje van team van het Amstelveens Nieuwsblad. De redactie wil de online lezers daarmee graag iets extra’s bieden. De website blijft natuurlijk in de lucht, maar met de app worden de mogelijkheid om online het lokale nieuws te volgen verruimd. 

De actuele nieuwsberichten die de redactie gedurende de dag publiceert, vormen het hart van de nieuwe app. Het gaat daarbij om nieuwsberichten over branden, ongevallen en algemene persberichten. Daarnaast krijgen abonnees via de app toegang tot premium-artikelen.

Een ander belangrijk onderdeel van de app is de digitale krant, de online weergave van de papieren editie. Lezers kunnen de digitale krant voortaan zowel via de app als de website bekijken.


De nieuwe app van het Amstelveens Nieuwsblad is gratis te downloaden via Google Play of de App Store. Je kunt daarbij gebruik maken van bovenstaande qr-code.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie