Thrillerauteur Charles den Tex
Thrillerauteur Charles den Tex Foto: Dies Goorman

Thrillerauteur Charles den Tex te gast in Literair café Amstelveen

2 april 2023 om 16:00 Overig

AMSTELVEEN Thrillerschrijver Charles den Tex is donderdagavond 13 april te gast bij het Literair Café 102 in de bibliotheek aan het Stadsplein in Amstelveen. Bezoekers kunnen met hem in gesprek over zijn nieuwste werk ‘De Repair Club’.

Charles den Tex is een van de succesvolste thrillerauteurs van Nederland. Bijna al zijn boeken werden genomineerd voor de Gouden Strop en drie keer won hij ook die prijs: voor ‘Schijn van kans’, ‘De macht van meneer Miller’ en ‘Cel’. Voor ‘De vriend’ ontving hij de Crimezone Thriller Award; ‘Verloren vrouw’ werd bekroond met de VN Publieksprijs, en ‘De Repair Club’ werd genomineerd voor de VN Thriller van het Jaar.

Hoofdpersoon in ‘De Repair Club’ is John Antink, ex-chef van de geheime dienst. Hij heeft twee weken om een moord op te lossen die bijna twintig jaar geleden plaatsvond, in Afghanistan. dat gebeuerde diep in vijandig gebied, tijdens een special ops-missie waar niemand onder zijn eigen naam bekend was, ook John niet. De actie liep echter niet zoals gepland was.

Het Literair Café 102 vindt op donderdag 13 april van 19.30 tot 21.00 uur plaats in Bibliotheek Stadsplein (102 is het huisnummer aan het Stadsplein waar de bibliotheek gevestigd is, red.) Voor bibliotheekleden bedraagt de toegang 5 euro en voor niet-leden 7,50 euro. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten: debibliotheekamstelland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie