Tim Wagelaar, PvdA-kandidaat bij de Provinciale Statenverkiezingen.
Tim Wagelaar, PvdA-kandidaat bij de Provinciale Statenverkiezingen. Aangeleverd

PvdA Amstelveen houdt verkiezingsevenement op Uilenstede

26 februari 2023 om 15:00 Overig

AMSTELVEEN PvdA Amstelveen houdt op donderdag 2 maart een groot verkiezingsevenement op Uilenstede. In de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen. De avond wordt georganiseerd door Uilenstedenaar Tim Wagelaar (22) die op de vierde plaats van de Noord-Hollandse PvdA-lijst staat.

Tijdens de avond spreken twee kandidaten voor de Eerste Kamer, Gabriël van Rosmalen en Monique Bekkenutte, over het belang van die verkiezingen. De PvdA-lijsttrekker voor het waterschap Amstel, Gooi en Vecht, Bea de Buisonjé, licht toe wat er op het spel staat bij de waterschappen.

Wethouder Marijn van Ballegooijen zal verder in gaan op de Amstelveense situatie. De avond wordt aan elkaar gepraat door Tim Wagelaar. Naast de toespraken is het de bedoeling om er een gezellige en feestelijke avond van te maken. “Het is eigenlijk een groot voorrecht dat we 15 maart weer voor maar liefst drie bestuurslagen naar destembus mogen. Dat mag best gevierd worden”, aldus Tim Wagelaar.

aarom wordt er die avond ook een pubquiz over de verkiezingen georganiseerd en is er een borrel met live muziek van de band de Gillende Keukenmannen. Iedereen is van harte welkom, ook mensen die niet op Uilenstede wonen of geen lid zijn van de PvdA.

Het evenement vindt plaats in Upper East (Laan van Kronenburg 7a) en begint om 20.00 uur. De bijeenkomst is gratis toegankelijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie