Deze bezoekers van de markt wilden wel even poseren voor de camera van Jasmijn.
Deze bezoekers van de markt wilden wel even poseren voor de camera van Jasmijn. Jasmijn Fotografeert

Column Jasmijn Fotografeert: Multiculti Amstelveen

11 februari 2023 om 10:17 Overig Jasmijn Fotografeert

AMSTELVEEN In 2012 ben ik van Amsterdam naar Amstelveen verhuisd. Inmiddels ben ik hier helemaal gewend. Het is zelfs zo dat ik inmiddels een beetje nerveus word van de drukte in Amsterdam. Wel mis ik de Albert Cuyp-markt. Gelukkig hebben wij de markt van Amstelveen als alternatief.

Zowel onze stad als onze markt zijn heel multicultureel. In Amstelveen wonen 138 verschillende nationaliteiten. Iets om trots op te zijn! Als fotograaf word ik natuurlijk erg blij van deze verscheidenheid aan gezichten. Hiervoor wijk ik graag af van mijn gebruikelijke thema (dieren en natuur) en maak ik de switch naar mensen. 

Deze vriendelijke bezoekers van de markt wilden wel even poseren voor mijn camera en voor deze krant. Ze komen uit India, Japan, Somalië en China. Het is fijn om iemand te kunnen vragen om even in de lens te kijken, dat ben ik als dierenfotograaf niet gewend.

Vind jij het ook leuk om te fotograferen? Je bent van harte welkom om eens te komen kijken bij Fotoclub Amstelveen. Zie fotoclubamstelveen.nl voor meer informatie.
Of je kunt me mailen: jasmijnfotografeert@gmail.com">jasmijnfotografeert@gmail.com


Jasmijn Fotografeert


Jasmijn Fotografeert


Jasmijn Fotografeert

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie