Van links naar rechts: Herdershond Sores, koning Melchior, Chris van den Helder, kamelenhoeder geknield, Edwin Barentsen, Koning Balthasar, kameel, Frans Bohncke, koning Casper, Dick Hermanns en René Boerlage.
Van links naar rechts: Herdershond Sores, koning Melchior, Chris van den Helder, kamelenhoeder geknield, Edwin Barentsen, Koning Balthasar, kameel, Frans Bohncke, koning Casper, Dick Hermanns en René Boerlage. Aangeleverd

Feestelijke ontvangst beeldengroep drie koningen voor kerststal in Bovenkerk

5 december 2022 om 11:23 Overig

AMSTELVEEN De organisatoren van Kerst aan de Poel hebben zaterdag feestelijk een beeldengroep met de drie koningen, een kameel en oppasser en een herdershond in ontvangst genomen. Deze beelden misten nog in de buitenkerststal in Bovenkerk. De kerststal is weer te bezichtigen vanaf 10 december voor de St. Urbanuskerk. Ook het terrein rond de kerk is dan in kerststijl versierd.

Op de zaterdagen 10 en 17 december vindt bij de St. Urbanuskerk ook verkoop van kerstbomen en kerststukken plaats. De opbrengst gaat naar nieuwe ledverlichting om de toren van de kerk uit te kunnen lichten. Op zaterdagmorgen 10 december staat al vanaf 7.00 uur de koffie klaar. Van 7.00 tot 10.00 uur krijgen bezoekers gratis oliebollen bij aankoop van een kerstboom. De kerststukken zijn gemaakt door vrijwilligers die ieder een eigen stijl hebben. De verkoop van kerstbomen en kerststukken vindt ook plaats op de kerstmarkt met dertig kramen die op 17 december van 10.00 tot 17.00 uur gehouden wordt bij de Urbanuskerk.


De beeldengroep. - Foto: Aangeleverd

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie