Dolf Jansen brengt op 22 december zijn oudejaarsconference in Schouwburg Amstelveen.
Dolf Jansen brengt op 22 december zijn oudejaarsconference in Schouwburg Amstelveen. Pr/Aangeleverd

Schouwburg Amstelveen in aanloop naar feestdagen in kerstsfeer

4 december 2022 om 13:00 Overig

AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen verkeert in aanloop naar de feestdagen in kerstsfeer. Op het programma staan onder meer de oudejaarsconference van Dolf Jansen, de kerstshow van Roué Verveer en het swingende concert ‘It’s the Most Wonderful Time of the Year’ van Dennis van Aarssen. Verder kunnen liefhebbers op 21 december meezingen met alle grote hits in de ‘Top 2000 live’.

Op donderdag 22 december maakt het theater het podium vrij voor de inmiddels traditionele Oudejaars van Dolf Jansen. In een tijd dat we het gewoon vinden dat alles binnen 10 minuten thuis wordt gebracht, maakt de cabaretier in zijn 34ste Oudejaars in 100 minuten (!) chocola van een jaar dat begon met een lockdown en via oorlog uitkwam bij een slutty summer 2.0.

Dennis van Aarssen & Bigband zorgt op vrijdag 23 december voor een swingende kerst met zijn eigen Big Band. Liefhebbers kunnen geniet van kersthits van onder anderen Bing Crosby, Jamie Cullum en Frank Sinatra. 

Op zaterdag 24 december luidt Roué Verveer op onvergetelijke wijze de kerstdagen in met de hartverwarmende kerstshow ‘A very funny Christmas’. Het is een show vol comedy, zang, dans, mooie verhalen, de geweldige HAYP live band én een gast-comedian.

Voor meer informatie: www.schouwburgamstelveen.nl.


Liefhebbers kunnen op 21 december meezingen met alle grote hits in de ‘Top 2000 live’. - Foto: Pr/ Aangeleverd

Liefhebbers kunnen op 21 december meezingen met alle grote hits in de 'Top 2000 live'.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie