Martin Koolhoven.
Martin Koolhoven. Pepijn van den Broeke- Studio Plakband

Masterclasses Abdelkader Benali en Martin Koolhoven bij PLatform C

7 november 2022 om 07:00 Overig

AMSTELVEEN Platform C heeft begin december twee masterclasses op het programma staan die respectievelijk worden gegeven door schrijver Abdelkader Benali en cineast Martin Koolhoven.

LIEFDE VOOR HET OOSTEN De masterclass van Benali is de tweede uit een serie van drie over de liefde die het Westen in de jaren 1840 tot 1940 had voor het Oosten. Tijdens de masterclass op 1 december focust de auteur zich vooral op de impact van deze liefde op de muziek. De bijeenkomst vindt plaats in de Zonnesteinzaal in Platform C aan het Stadsplein en begint om 20.15 uur. Een kaartje kost 19,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Platform C.

SUPERHELDEN De masterclass van Martin Koolhoven is eveneens de tweede uit een reeks van drie die Platform C in samenwerking met Cinema Amstelveen organiseert. Het filmtheaterprogramma ‘Koolhovens Keuze’ staat op 8 december in het teken van superhelden. Het eerste uur vertoont Koolhoven filmfragmenten, daarna, na een korte pauze volgt de hoofdfilm. De keuzefilm is deze keer Batman uit 1966. De bijeenkomst vindt plaats in Cinema Amstelveen. Een kaartje kost 28 euro en is te koop via Cinema Amstelveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie