Rommelroute in Eslrijk.
Rommelroute in Eslrijk. Stadsdorp Elsrijk

Verkoop tweedehands spullen bij woningen in Elsrijk tijdens ‘Rommelroute’

16 september 2022 om 09:00 Overig

AMSTELVEEN De wijk Eslrijjk is zondag 25 september van 11.00 tot 15.00 uur het toneel van de derde editie van de jaarlijkse Rommelroute. Tijdens de Rommelroute verkopen bewoners van Elsrijk leuke tweedehands of eigen gemaakte spullen voor een vriendenprijsje vanuit hun huis, tuin of garage. Deelnemers zijn herkenbaar aan een raamposter van de Rommelroute Elsrijk en aan hun versierde tuin of huis.

De Rommelroute was vorig jaar een groot succes met meer dan 80 deelnemers. Het evenement wordt georganiseerd door bewoners uit de wijk en wordt ondersteund door Stadsdorp Elsrijk. Er worden geen commerciële spullen verkocht of etens- en drinkwaren. De Rommelroute valt samen met het landelijke Burenweekend. Dit weekend biedt de gelegenheid om buren te ontmoeten, de buurt beter te leren kennen en lekker te lopen of fietsen door de wijk.

Voor meer informatie over de Rommelroute: stadsdorpelsrijk.nl/rommelroute. iedereen is welkom om door de buurt te snuffelen. Op zondag 25 september kan vanaf 11.00 uur een route opgehaald worden bij Huis Elsrijk aan Graaf Aelbrechtlaan 138. De organisatie geeft als tip om op de fiets te komen.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie